/ כיצד ניתנת אשרת תייר לצרפת?

כיצד ניתנת אשרת תייר לצרפת?

צרפת היא מדינה של רומנטיקה, לטייל בנחתשדרות מטופחות היטב, תאריכים בלתי נשכחים על מגדל אייפל, קניות מוצלחות על בוטיקים האופנה. עבור רוסים רבים, נסיעה לפריז נראה משהו פנטסטי להפליא ולא מציאותי, אם כי כדי להגיע לאזור נפלא זה, רק ויזה תייר לצרפת כמות מסוימת של כסף נדרשים.

אשרת תיירים לצרפת
רישום המסמכים בארץ הזאת אפילוהיתרונות שלה, כפי שהוא נכלל שנגן. זה אומר שאתה יכול לנסוע לא רק בצרפת, אלא גם בכל רחבי אזור שנגן. ויזה צרפתית מונפקת בתנאי שמדינה זו היא המטרה העיקרית של הנסיעה, או באמצעות זה יבוצע. אם רוב הזמן מתוכנן להיות בילה בארץ אחרת של אזור שנגן, אז אתה צריך להגיש בקשה למסמך זה בקונסוליה של ארץ הכניסה.

אשרת תיירים לצרפת מתייחסת אליהקטגוריה "C". הוא מונפק לתיירים ולמועמדים אשר הולכים לבקר חברים או קרובי משפחה, להשתתף פגישות עסקיות, וכו ' אם בדרכון יש כבר ויזה אחת לביטול לארץ הזאת, אז אתה יכול לסמוך על multivisa. זה מאפשר לך להיכנס שוב ושוב לארץ ולהישאר בצרפת במשך 3 חודשים במשך שישה חודשים.

ויזה צרפתית
למי ללכת לעבודה או ללמוד,קטגוריה "D" מיועדת. הוא נועד במיוחד עבור נסיעות ארוכות. המחיר לרישום יחיד ורב ויזות טווח מ 35 €. הכסף עבור האגרה הקונסולרית משולמת במטבע הלאומי לפי שער היורו. אם אתה צריך ויזה דחוף, אז תצטרך לשלם כפליים. השגרירות יכולה גם לסרב לאפשר נסיעה למדינה המוצהרת, מבלי לציין את הסיבות ולא להחזיר את השירות ואת דמי הקונסוליה.

עיבוד ויזה בצרפת לוקח מ 3 עד 10ימים. השגרירות תמסור אותה במהירות אם ייאספה בזמן אמת חבילה מלאה של מסמכים: דרכון עם דפים נקיים, אם קיים, דרכונים ישנים, שאלון מלא בצרפתית או באנגלית, בדרכון פנימי ובעותק של כל דפיו. אתה גם צריך לספק אישור ההזמנה במלון, ביטוח בינלאומי המכסה את אזור שנגן כולו (עבור כל שהייה), עם הסכום הנדרש כדי להיות לפחות 30,000 €. אשרת תייר לצרפת ניתנת רק בתנאי שתאשר כי יש לך מספיק כסף כדי להישאר בארץ: ניתן להנפיק חשבונות בנק, ניירות ערך, חסכונות, המחאות נוסעים וכו '. כמו כן יש לספק עותקים ומקוריות של כרטיסים הלוך ושוב.

רישום אשרה לצרפת
לפעמים השגרירות יכולה לבקש אישור ממקום העבודה, על גבי הטופס חייב להיות ברור הכל צבוע: מועד ההרשמה, העמדה, משכורת, וכו ' פנייה ממקום מחקר מציגה לתלמידים, וכן עותק של תעודת הפנסיה - גמלאים. אשרת תייר עבור צרפת ניתן להנפיק לאזרחי פי כל שומרי חוק, בשביל זה יש צורך רק כדי לאסוף את כל המסמכים הדרושים, במידת הצורך, לעבור ראיון בקונסוליה, כמובן, יש מספיק כסף כדי לבקר במקום השמימי הזה כמו פריז.

חדשות קשורות


תגובות (0)

הוסף תגובה