/ / ויזה לטורקיה: במקרים בהם זה הכרחי, ואין בו

ויזה לטורקיה: במקרים בהם זה הכרחי, ואיזה לא

הוויזה לטורקיה עבור הרוסים חדלה להיות נחוצה,אם הם רוצים ללכת לארץ הזאת לזמן קצר - עד חודש. כלומר, אם אתם מתכוונים לראות את איסטנבול המפוארת וללכת במוזיאונים ובמסגדים שלה, לשחות בחופים המפורסמים בעולם או ללכת לסקי, לבקר חברים או ועידה עסקית, אתם לא צריכים לדאוג מראש. אבל בעת תכנון ביקור ארוך יותר, יהיה עליך להנפיק את המסמכים הדרושים. זה יכול להיעשות בשלוש ערים - מוסקבה, סנט פטרבורג וקאזאן. המחלקה הקונסולרית של השגרירות פועלת שם.

ויזה לטורקיה

אבל גם אם יש לך ויזה לטורקיה, הכלזה בלתי אפשרי באותה מידה להישאר בשטח של המדינה הזאת במשך יותר משלושה חודשים. עם כמה כניסות ויציאות, יש לזכור כי תוקפו של 90 ימים אלה הוא בתוך חצי שנה. עצם התהליך של חציית הגבול הוא פשוט לאפשרות. כמובן, אתה צריך להציג דרכון תקף עבור נסיעה למדינה אחרת. הכללים מחייבים אותך יש הזמנת מלון או שובר תיירותי, כמו גם לפחות שלוש מאות דולר ארה"ב, אם כי שני הפריטים האחרונים לא נבדקים למעשה.

זכור כי גם אלה שאין להם אשרה לטורקיהאתה צריך להיות הרבה מקום בדרכון שלך (לפחות יש צורך כי רבע הדף ריק) - ואז שומרי הגבול יכול לשים כניסה ויציאה בולים. למרבה הפלא, זו דרישה רצינית מאוד: אם אין מקום פנוי עבור חותמות, אתה פשוט לא יורשה להיכנס למדינה. אם תעזוב מאוחר מהצפוי, אתה עומד בפני קנס, אשר תצטרך לשלם כאשר אתה עוזב את השטח של טורקיה. יש לך את הזכות לסרב לשלם, אבל אז אתה ייענש עם איסור של חמש שנים על הכניסה.

ויזה עבור טורקיה עבור הרוסים

לא כל תושבי הרפובליקות הסובייטיות לשעברכאשר הנפקת רשות לגשת למדינה יש את אותם תנאים כמו הרוסים. חלקם נאמנים מאוד - לדוגמה, אזרחי גאורגיה יכולים להישאר ללא חותמת בדרכון שלהם עד שלושה חודשים. אוזבקים, קזחים, טאג'יקים, תורכמנים ואזרביג'אנים יש אשרה לטורקיה לתקופה ארוכה יותר מחודש. אבל ארמנים מולדובים צריך לקבל אישור כניסה אחת אפילו במשך חודש. האוקראינים יכול להיות בלי חותמת ויזה בארץ עד 30 ימים פעם אחת, ועד 90 - עם כניסה מרובים.

זה קורה כי אדם מגיע לארץ כמותייר או על עסקים, אבל נכנס לנסיבות כאשר הוא צריך להישאר. לדוגמה, כאשר המשא ומתן נמשך, או רצה לבקר בכמה אזורי תיירות ולבדוק הכל. במקרים כאלה, ניתן להאריך את האשרה לטורקיה במקום למשך עד שלושה חודשים. עם זאת, חריג כזה נעשה רק פעם בשנה, אם תייר או איש עסקים חל על בקשה מיוחדת למשרד החוץ, הוא יראה מסמכים שיש לו מספיק כסף לחיות כל כך הרבה זמן וישלם אישור

אשרת עבודה לטורקיה
.

הוא שונה מאשרת עבודה אחרת לטורקיה, שנמשכת כחודשיים.

זהו תהליך מסובך למדי, כי, בנוסף לחבילה הרגילה של מסמכים, תצטרך לספק את החוזה המקורי עם שותף טורקי או המעסיק.

וזה ארגון או חברה מחויבת, בתורו, כדי להוכיח למשרד העבודה שלה כי אתה מומחה הם לא יכולים למצוא בטורקיה.

ורק במקרה זה תקבל אישורעבודה. ומכיוון שכל זה דורש בקשות, מכתבים ועיכובים ביורוקרטיים אחרים, העיצוב מתעכב מאוד. עם זאת, החוק מחייב כי הכל יוחלט בתוך מקסימום של שלושה חודשים.

חדשות קשורות


תגובות (0)

הוסף תגובה