/ כיצד ניתנת הויזה לאיטליה בהזמנה?

כיצד ניתנת ויזה לאיטליה בהזמנה?

איטליה היא מדינה יפה עם טבע יפהאנשים ידידותיים. נוסעים ממדינות רבות בעולם ייתן הרבה ללכת לארץ הזאת נפלא, להכיר את התרבות שלה, לראות את המראות, להירגע על חוף הים או סקי בהרים. אבל באיטליה זרים באים לא רק כדי להירגע, המדינה היא גם אטרקטיבית לסטודנטים ואזרחי גוף שרוצים לקבל עבודה.

אשרת סטודנט לאיטליה
מאז איטליה היא אחת המדינות שנגן,כדי להיכנס לזה, נצטרך להוציא אשרת שנגן, אבל יש צד חיובי לכך. העובדה היא כי עם עיצוב של שנגן ניתן יהיה לחצות את הגבול של כל מדינה להיכנס לקהילה זו ללא הפרעה. כמובן, אתה צריך לעקוב אחר הכללים של הכניסה הראשונה, כלומר, הראשון לחצות את הגבול האיטלקי.

ישנם מספר סוגים של אשרות, אשר אחדזה תלוי במטרה. אתה יכול להנפיק אשרת תייר לחופשה בארץ, עסקים - כדי לפתור בעיות עם שותפים עסקיים, סטודנט - ללמוד, אורח - לבקר קרובי משפחה וחברים. אשרה לאיטליה על ידי הזמנה נוח יותר עבור אותם אזרחים שיש להם קרובי משפחה, חברים או מכרים טובים בארץ הזאת שיכול לשלוח הזמנה.

אשרת עבודה לאיטליה
אוסף של מסמכים עבור כל סוגי האשרות כמעטאותו דבר, אבל יש כמה ניואנסים. אשרת סטודנט לאיטליה ניתן להנפיק לאזרח שהפך לגיל 14. הרשימה הסטנדרטית של מסמכים עדיין דורש ביטוח רפואי שהונפקו באיטליה או כל מדינה שנגן, הזמנה מהאוניברסיטה, הוכחת תשלום עבור לינה והכשרה, הוכחה של כושר הפירעון. במקרה האחרון, זה יכול להיות תמצית מהבנק, תעודת ההכנסה שלהם ממקום העבודה או תעודת הכנסה של ההורים.

אשרת עבודה לאיטליה מונפקת על בסיס זמינותחוזה עבודה שבו המעביד נוטל על עצמו חובות לספק לעובד דיור, ומשלם גם את עלות החזרתו הביתה. אם יש מסמך כזה, ככלל, אין סיבוכים. ויזה לאיטליה בהזמנת המעסיק מונפקת לעתים קרובות למדי, כי המדינה היא גיוס פעיל של זרים לעבוד במגזרים כגון תיירות, מדיה, עסקים בינלאומיים, כספים. אפשר גם להנפיק אשרות עבודה עונתיות.

ויזה לאיטליה בהזמנה
אורח או ויזה לאיטליה בהזמנההיא מאפשרת לך להישאר בארץ עד 90 ימים. מסמכים שהוגשו הקונסוליה מודאגת או סודו. חייב להיות בעל דרכון, אשר יפוג לפחות שלושה חודשים לאחר החזרה הביתה, טופס מלא, חתם ולצלם את התשלום על קבלת דמי האשרה, עותק של שלושת העמודים הראשונים של הדרכון עם פרטים אישיים. אם הוויזה מונפקת לאיטליה על ההזמנה, הוא נדרש לספק הזמנה מן המארח. זה יכול להישלח בפקס. ההזמנה נקבעה כי הצד האיטלקי ישא בהוצאות של טיפול רפואי, מזון חדרי אירוח.

רישום חובה של ביטוח בריאותאיטליה או אחת המדינות שנגן, הזמנת כרטיסים שם ובחזרה. אשרת האורח אינה דורשת אישור על כושר הפירעון שלה, אך בכל זאת יש להיערך לכך שהמשרד הקונסולרי יוכל לבקש כל תיעוד נוסף.

חדשות קשורות


תגובות (0)

הוסף תגובה